top of page
Fietsverhuur

Fiets-verhuur

E-bikes • Man- en vrouwenfietsen • kinderfietsen

Into

Een lekker dagje weg met de fiets?
Huur je fietsen bij Buitengoed de Reünie!
 

Ben jij een weekendje in Zuid- Limburg en heb jij zin om met je familie of vrienden een dagje lekker te gaan fietsen door het Limburgse landschap? Dan ben je bij Buitengoed de Reünie aan het goede adres. Wij verhuren e-bikes voor €30,00 per fiets per dag via Cycle Center! Wil jij meer dan 6 e-bikes of wil je een normale of kinderfiets, geef dit dan voor de dinsdag door. Alvast heel veel fiets plezier!

E-bikes
E-bikes

E-bikes

Een lekker hapje en drankje op het terras bij de Reünie en daarna een flink stuk fietsen door het heuvelland met je vrienden op de e-bike, dat kan bij ons Buitengoed!

Wil jij met een grotere groep dan 6 personen e-bikes huren? Laat het ons dan voor de dinsdag weten, dan zorgen wij dat de extra e-bikes voor jou klaar staan!

€ 30,00 per fiets per dag

Hybride

Hybride fietsen

Een hybride fiets is een 1ste klas lichtgewicht fiets van A-merk. Deze fiets is helemaal geschikt voor verharde wegen, zelfs als je zwaar moet trappen op een hevige helling. Van een zeer moderne fiets met een hightech derailleur met veel versnellingen mag u dan ook flexibiliteit verwachten. Deze fiets bevat 24 versnellingen en de banden zijn "anti lek".

€ 17,50 per fiets per dag

Ouderen op fietsen
Ouderen op fietsen

Mannen- en vrouwenfietsen

Ben jij lekker met je partner een weekendje weg in Zuid-Limburg en wil je samen lekker op je gemak in de buurt van De Reünie een stuk fietsen en wil je geen e-bike dan kan je ons een berichtje sturen!

Wil jij een gewone heren of damesfiets laat ons dit dan voor de dinsdag weten in het opmerkingen veld, dan nemen wij contact met jou op over de mogelijkheden!

Fietsen
Kinderfietsen

Kinderfietsen

Even een fietstochtje maken met de kinderen en op zoek naar een kinderfiets in plaats van een e-bike om te huren? dan kan je ons een berichtje sturen!

Wil jij een gewone kinderfiets laat ons dit dan voor de dinsdag weten in het opmerkingen veld, dan nemen contact met jou op over de mogelijkheden!

Kinderfiets.jpg
Huurform

Fiets huren
 

Een lekker dagje fietsen, vul het onderstaande formulier in een huur je fietsen bij Buitengoed de Reünie.

bottom of page